Drammen

Advokatfirmaet Sølverud AS ble etablert av Marie Sølverud i Bergen i 2009. I dag driver har vi vårt hovedkontor i Børsgården i Drammen. Vi har flere medarbeidere og påtar oss oppdrag over hele Norge.

Vi driver allmennadvokatvirksomhet, med hovedvekt på familie- og barnerett, arbeidsrett, fast eiendom, samt bistandsadvokat- og forsvareroppdrag.

På kontoret i Drammen møter du:

Advokat Marie Sølverud

Stilling: Daglig Leder i Sølverud og godkjent mekler for Bufetat Drammen.

Kort om meg: Snart 20 års erfaring som advokat, samt godkjent mekler hos Barne-, ungdoms- og familieetaten. og godkjent mekler hos barne-, ungdoms-og familieetaten. Flytende i norsk, engelsk og fransk. Anbefalt advokat fra forendingen "2 Foreldre" og "Mannsforum", med bred erfaring innenfor barnfordelings- og barnevernssaker. 

Erfaring:

  • Advokat Flatebø (2003 - 2006)
  • Advokatfirmaet Riisa & Co (2006 - 2009)
  • Daglig leder i Advokatfirmaet Sølverud AS (2010-nå)

Advokatfullmektig Arisha G. Nabi Awan

Stilling: Advokatfullmektig

Kort om meg: Har internasjonal utdanningsbakgrunn. Har jobbet med utallige saker innenfor arbeidsrett, familierett, barnerett og likestillings- og  diskrimineringsrett. Har god erfaring med forhandlinger. Har jobbet i JURK (juridisk rådgivning for kvinner), rettspolitisk med seksuell trakassering og deltatt på høringer, både muntlige og skriftlige.

Erfaring:

  • Jobbet hos Advokatfirmaet Sølverud AS siden juni 2021.
  • Jobbet i JURK fra januar 2019 til januar 2020.
  • Styreleder for Mino.Jur fra september 2017 oktober 2019.
  • Trainee hos Kvale Advokatfirma DA – prosjektstilling i fagområdet nordiske kontrakter.

Advokatfirmaet Sølverud AS tilbyr juridiske tjenester til både privatpersoner og bedrifter. Vi vektlegger en profesjonell og tett oppfølging av saken din i alle faser, og vi vil sørge for at du får god hjelp, i god tid til gode priser.

FÅ EN UFORPLIKTENDE SAMTALE OM DERES SAK

La oss vurdere saken deres. Ring oss på 997 90 293 eller send inn ditt telefonnummer nedenfor. Eventuelt kan du bruke vårt kontaktskjema.