Oslo

Advokatfirmaet Sølverud AS ble etablert av Marie Sølverud i Bergen i 2009. I dag driver har vi vårt hovedkontor i Børsgården i Drammen, og i Januar 2019 åpner vi nytt kontor på Grønland basar i Tøyengata, Oslo. 

Vi driver allmennadvokatvirksomhet, med hovedvekt på familie- og barnerett, arbeidsrett, fast eiendom, samt bistandsadvokat- og forsvareroppdrag.

På kontoret i Oslo møter du:

Advokat Marie Sølverud

Stilling: Daglig Leder i Sølverud og mekler for bufetat Drammen.

Kort om meg: Snart 20 års erfaring som advokat, samt godkjent mekler hos Barne-, ungdoms- og familieetaten. og godkjent mekler hos barne-, ungdoms-og familieetaten. Flytende i norsk, engelsk og fransk. Marie er anbefalt advokat fra forendingen "2 Foreldre" og "Mannsforum", med hennes lange erfaring med barnfordelingssaker og barnevernssaker. 

Erfaring:

  • Advokat Flatebø (2003 - 2006)
  • Advokatfirmaet Riisa & Co (2006 - 2009)
  • Daglig leder i Advokatfirmaet Sølverud AS (2010-nå)

Advokatassistent Erika Ashvini Rødsten

Stilling: Advokatassistent

Kort om meg: Bachlor i engelsk og international juss, med fordypning i b.la familierett, international handel og kriminalrett. Bred erfaring innefor salg og ledelse, gjennom b.la UNICEF Norge og som student representant på universitetet.

Erfaring: 

  • Teamleder i UNICEF Norge (2017-2020)
  • Styremedlem i Minority Consult AS (2017-2021)
  • Advokatassistent i Advokatfirmaet Sølverud (2021)

Advokatsekretær Oksana Chaudhry

Stilling: Advokatassistent

Kort om meg: Utdannet advokat i Ukraina, med lang erfaring innenfor jussen både som da advokat og som advokatsekretær hos Sølverud. Ikke minst, flytende i russisk, ukrainsk, norsk og engelsk. 

Erfaring:

  • Offentlig forsvarer (advokat) I Ukraina
  • Advokatsekretær i Advokatfirmaet Sølverud.

Kontormedarbeider Sebastian Staxrud

Stilling: Kontormedarbeider og kontorsjef for Drammen kontoret

Kort om meg: Spesialisert med innen kriminalitet, kultur og samfunn. Per idag har jeg ansvaret for meklinger i Drammen, og bistår advokater i ulike saker.  I tillegg er jeg flytende i norsk, engelsk og tysk.

Erfaring: 

  • Bachlor i Sosialantropologi og kriminologi 2015-2019

Advokatfirmaet Sølverud AS tilbyr juridiske tjenester til både privatpersoner og bedrifter. Vi vektlegger en profesjonell og tett oppfølging av saken din i alle faser, og vi vil sørge for at du får god hjelp, i god tid til gode priser.

FÅ EN UFORPLIKTENDE SAMTALE OM DERES SAK

La oss vurdere saken deres. Ring oss på 997 90 293 eller send inn ditt telefonnummer nedenfor. Eventuelt kan du bruke vårt kontaktskjema.